TRAINING, CURSUS EN OPLEIDING in Zoetermeer bij LANGOED de SNIEP – De perfecte locatie voor training, cursus en opleiding

Een succesvolle training van de medewerkers begint met het zeer zorgvuldig selecteren van de juiste locatie. De combinatie van ons restaurant, vergaderruimtes en het hotel maken dat wij alles voor u kunnen verzorgen, tot in de puntjes!

LANDGOED de SNIEP beschikt over verschillende zalen. Zo zijn er ruimtes voor kleine besloten trainingen, maar ook zalen voor grote groepen. In alle zalen is airco en WIFI aanwezig.

Alle zalen zijn rustig gelegen en hebben een luxueuze uitstraling en bieden een ruime mogelijkheid aan opstellingen.

Hard werken maar ook heerlijk eten

Trainen is vaak hard werken. En om de motivatie erin te houden moeten de hapjes en drankjes de cursisten gaande houden.

LANDGOED de SNIEP is een geweldige locatie voor allerlei trainingen. Ons team staat klaar om jullie een vergetelijke dag te bezorgen. Wij staan open voor alle ideeën … veel is mogelijk!

Wij kunnen onze zalen volledig naar wens inrichten. Als je op zoek bent naar de juiste locatie voor een training, cursus of opleiding en je wilt dat dit van begin tot eind perfect verzorgd is…. neem dan contact op met De Sniep.

Blijf lekker slapen in luxe hotelkamer met ontbijt

Vanaf € 110,00 incl. BTW per persoon inclusief ontbijt.

Klik hier voor meer informatie over Hotel de Sniep!

Wil je meer weten?

Wij informeren je graag over de mogelijkheden en kijken er naar uit om samen jullie bedrijfstraining tot een groot succes te maken.

Neemt u voor meer informatie contact met ons op.

Menu
Translate »