Speciale bruidsarrangementen

Sluit de mooiste dag van je leven samen af in de romantische bruidssuite van De Sniep! Direct na jullie huwelijksfeest kunnen jullie je terugtrekken in je eigen bruidssuite, om daar de hele dag nog even samen door te nemen en te genieten van alle luxe extra’s die bij een bruidsarrangement horen!

De Sniep “Best Wedding Deal”

Een geweldig “all-in bruidsarrangement” voor de ceremonie, diner en feestavond.

Klik hier voor meer informatie omtrent alle details!

Afhankelijk van jullie wensen hebben wij nog twee andere bruidsarrangementen voor jullie samengesteld:

De Sniep Bruidsarrangement

Jullie worden in jullie suite verwelkomd met een fles Passion Canard of een fles methode Champenoise (750 ml) een mooie bos bloemen, heerlijke bonbons en een mandje met vers fruit. Er ligt een extra luxe badverzorgingsset voor 2: extra handdoeken, badjassen en badslippers. ’s Morgens worden jullie op het door jullie afgesproken tijdstip gewekt met een heerlijk ‘Champagne’ bruidsontbijt (Passion Canard of methode Champenoise). Hiervan kunnen jullie op je gemak genieten, want uitchecken hoeft pas om 14:00 uur! Wanneer jullie een jaar later jullie 1ste huwelijkjaar in De Sniep vieren met een etentje voor twee, worden jullie verwelkomd met twee glazen Passion Canard of methode Champenoise.

  • Bruidssuite incl. De Sniep bruidsarrangement € 285,00 voor 2 personen
  • Entresol bruidsuite incl. De Sniep bruidsarrangement € 325,00 voor 2 personen

De Sniep Royal Bruidsarrangement

Jullie worden in jullie suite verwelkomd met een fles Champagne (750 ml), een mooie bos bloemen, heerlijke bonbons, bruidscupcakes of hartige canapé’s (naar keuze) en een mandje met vers fruit. Er ligt een extra luxe badverzorgingsset voor 2, badjassen, badslippers en extra handdoeken ’s Morgens worden jullie op het door jullie afgesproken tijdstip gewekt met een heerlijk Champagne bruidsontbijt Hiervan kunnen jullie op je gemak genieten, want uitchecken hoeft pas om 14:00 uur! Wanneer jullie een jaar later jullie 1ste huwelijkjaar in De Sniep vieren met een etentje voor twee, worden jullie verwelkomt met twee glazen Passion Canard of methode Champenoise.

  • Bruidssuite incl. Royal Sniep bruidsarrangement € 350,00 voor 2 personen
  • Entresol bruidssuite incl. Royal Sniep bruidsarrangement € 390,00 voor 2 personen

De Sniep Bruiloftsinformatie

Informatie en prijzen omtrent onze faciliteiten en arrangementen. Alles handig bij elkaar en op een rijtje.

Sniep-trouwmap Download als PDF – ca. 4MB

Wilt u meer weten?

Wij informeren u graag over de mogelijkheden en kijken er naar uit om uw bruiloft samen met u tot een groot succes te maken. Neemt u voor meer informatie contact met ons op.

Menu
Translate »