PRIVATE DINING bij LANDGOED de SNIEP

Het is mogelijk om een exclusief diner te serveren voor een select gezelschap in een van de ruimtes van de Sniep. We hebben verschillende zalen met diverse mogelijkheden.

We hebben een intieme kleine ruimte met een openhaard geschikt voor een select gezelschap waar we een grote lange brede tafel kunnen opdekken tot maximaal 30 personen. De zonnige serre welke ligt aan ons terras en bereikbaar is met de dubbele opslaande deuren.

Het Koetshuis waar we grote ronde tafels op kunnen dekken voor maximaal 120 personen. De bovenzaal met dakterras geschikt tot maximaal 150 zittende gasten. Op een zwoele zomeravond met de gashaarden aan in de veranda met een groep van 25 vrienden.

Voor ieder gezelschap vanaf 10 personen hebben we een exclusieve ruimte beschikbaar.

Hoge kwaliteit

Voor gezelschappen vanaf 10 personen maken we graag een afspraak om een menu te bespreken. We kunnen het Sniep surprisemenu serveren van drie, vier of vijf gangen. Jullie kunnen aangeven wat men absoluut niet wenst.

Onze keuken houdt hier dan rekening mee en zal jullie culinair verrassen. Jullie kunnen ook een menu samenstellen aan de hand van de menusuggesties. We werken veel met seizoensproducten en van lokale leveranciers.

Behalve een uitgeserveerd diner, is het ook mogelijk om te smullen van een heerlijk buffet, of wellicht een combinatie van beide. Buffetten zijn vanaf 20 personen te reserveren. Mooi gedekte tafels met linnen servetten, glanzend bestek, kristal helder glaswerk en zilveren kandelaars of misschien een informeel walking dinner behoort ook tot de vele mogelijkheden in de Sniep.

Wil je meer weten?

Neem geheel vrijblijvend contact op of vraag een offerte aan omtrent de mogelijkheden van Private Dining in Zoetermeer.

Menu
Translate ยป