Restaurantdesniep-hoofdpaginafoto-banner-170-240kopie

Restaurant in Zoetermeer de Sniep

De menukaart in ons sfeervolle restaurant in Zotermeer biedt u een gevarieerd aanbod van smaakvolle seizoens- en streekgerechten. Restaurant de Sniep beschikt over 6 smaakvol ingerichte zalen voor het vieren van uw verjaardag, familiefeest en bruiloft.

Zakelijke gasten zijn bij ons welkom voor vergaderingen, trainingen en bedrijfsuitjes.

Restaurant de Sniep is dagelijks geopend voor ontbijt, lunch en diner. Op ons gezellige terras en in onze grote zonnige tuin kunt u genieten van een hapje en een drankje.

Openingstijden Restaurant in Zoetermeer

Dagelijks vanaf 07.00 uur tot 23.00 uur.
Onze keuken sluit om 22.00 uur.

Voedselallergie en/of intolerantie?

De Sniep houdt rekening met uw voedselallergie of intolerantie. De gerechten die met zorg in De Sniep worden bereidt bevatten ook allergenen. Graag maken wij u attent op deze allergenen en willen u nader informeren in welke gerechten deze zich bevinden.

De Sniep heeft een speciale allergenen menukaart waarop u precies kan zien wat er in onze gerechten zit. Op deze wijze kunt u gerechten kiezen die bij u passen of in overleg met de bediening en keuken kan er gekeken worden of een gerecht speciaal voor u kan worden aangepast.

Private Dining – Restaurant in Zoetermeer

Restaurant de Sniep biedt u tevens diverse ruimtes voor private dining. Ook in onze sfeervolle tuin kunt u met uw vrienden of zakenrelaties ontbijten, lunchen en/of dineren. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Menu
Translate ยป