THEATERARRANGEMENT bij LANDGOED de SNIEP

Een perfect avondje uit!

Beleef een heerlijk totaal avondje uit en blijf na de voorstelling in het Stadstheater overnachten in De Sniep in Zoetermeer.

Stadstheaterarrangement De Sniep

€ 83,75 p.p.

Het Stadstheater en De Sniep liggen op loopafstand van elkaar en bieden als enige dit unieke totaalarrangement in Zoetermeer.  Met de ruime gratis parkeergelegenheid, de ervaren koks en vriendelijke bediening zorgt De Sniep voor een gastvrij begin van uw avondje uit. Begin uw avondje uit met een verfrissend drankje op het terras, een heerlijk driegangen diner bij kaarslicht en vervolgens een kleine wandeling (of tegen meerprijs wordt vervoer geregeld) naar het Stadstheater voor de voorstelling van uw keuze.

U wordt in het Stadstheater verwelkomd door uw gastheer of –vrouw. In de pauze kunt u genieten van een hapje en een drankje. Na afloop van een fantastische avond komt u terug in De Sniep waar u een heerlijke nachtrust tegemoet gaat in één van de luxe kamers. De volgende ochtend kunt u in het restaurant genieten van een continentaal ontbijtbuffet waar één van de medewerkers een eitje voor u bakt.

Boekingsinformatie

Het Stadstheaterarrangement is rechtstreeks te boeken bij De Sniep voor € 83,75 p.p. – Dit arrangement is inclusief maaltijd van de Chef, hotelovernachting en het ontbijt (exclusief toeristenbelasting en theaterkaarten en op basis van minimaal twee personen op een kamer).

Wij raden aan eerst contact op te nemen met De Sniep om de beschikbaarheid van de kamers op de dag van de voorstelling  te controleren voordat jullie de theaterkaarten reserveren.  Contact opnemen met de De Sniep via +31(0)79 33 009 80, wij informeren u graag over de verschillende mogelijkheden.

Theaterkaarten

De theaterkaarten kunnen alleen via het Stadstheater worden gereserveerd. Voor meer informatie verwijzen wij door naar het het theaterprogramma op de website van het Stadstheater. Hier vindt je de exacte prijzen per voorstelling en kunt u online uw bestelling in orde maken of telefonisch via de kassa 079 – 342 75 65.

Menu
Translate »