TROUWEN in Zoetermeer bij LANGOED de SNIEP!

Trouwen in Zoetermeer? Kom naar LANDGOED de SNIEP! De Sniep is een officiële trouwlocatie van Zoetermeer. Jullie kunnen het ja-woord geven in onze romantische tuin met prieeltje of in een van onze sfeervol ingerichte zalen. Daarnaast is de Sniep een fantastische locatie voor jullie borrel, receptie, diner en feest!

De Sniep is al jaren lang èèn van de meest geliefde trouwlocaties in Zoetermeer en perfect voor het vieren van een geslaagde bruiloft. Bij de Sniep is alles aanwezig om er een perfecte dag van te maken: onze trouwzaal, de mooie locatie en tuin, sfeervolle zalen voor diners en recepties, onze gastvrije bediening, ons heerlijke eten maar natuurlijk ook onze ruime parkeergelegenheid en hotel de Sniep waar u en uw gasten na de bruiloft lekker kunnen blijven slapen.

BRUIDSARRANGEMENT bij LANGOED de SNIEP

Afhankelijk van jullie wensen hebben wij twee bruidsarrangementen voor jullie samengesteld. Aangezien iedere bruiloft uniek is maken we graag een vrijblijvende afspraak voor een rondleiding en om jullie speciale wensen te bespreken. We zijn flexibel en staan graag met raad en daad terzijde

Denken jullie er over na om te gaan trouwen in Zoetermeer? Kom dan zeker even geheel vrijblijvend bij ons langs! Wij informeren je graag over alle mogelijkheden.

Download hier onze: Bruidsarrangementen

Menu
Translate »