Ben jij getrouwd in de Sniep? Stuur ons dan je leukste trouwfoto en maak kans op een GRATIS overnachting in de bruidssuite van De Sniep!!

Geacht bruidspaar,

Het is al weer enige tijd geleden dat jullie elkaar de ringen omdeden en elkaar het ja-woord gaven maar we willen jullie graag de kans geven om GRATIS samen een romantische nacht door te brengen in de bruidssuite van Hotel de Sniep!

Het enige wat je moet doen is ons je leukste trouwfoto sturen, maar wel één waarop jullie beiden staan!! Stuur deze foto per email naar info@sniep.nl, plaats de foto op onze Facebook of per post naar De Sniep, Broekwegschouw 209-211, 2726 LC Zoetermeer

Doe het snel want je foto moet binnen zijn vòòr 10 mei a.s.. Daarna zal een willekeurige inzender gekozen worden tot winnaar en deze krijgt bericht vòòr 15 mei a.s..

Met vriendelijke groet,

Ashley Knijnenburg
Restaurant en Hotel de Sniep

Spelregels en Voorwaarden

  • Met deelname aan deze promotie geven jullie toestemming dat jullie trouwfoto op de website van De Sniep mag worden geplaatst.
  • De trekking van de winnaar geschiedt willekeurig en op onpartijdige wijze en over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.
  • De prijs is niet inwisselbaar voor geld
  • De datum voor de overnachting zal in overleg met de winnaar worden vastgesteld.
  • In de gevallen waarin deze voorwaarden niet voorzien zal een besluit worden genomen door De Sniep.
Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Menu
Translate »