UITVAART in Zoetermeer bij LANGOED de SNIEP

UITVAART in Zoetermeer bij LANGOED de SNIEP

Een sfeervolle uitvaartlocatie

Na het overlijden van een dierbare komen er veel dingen op je af. Eén van die zaken is het vinden van een geschikte locatie voor de afscheidsdienst en de condoleance. In tegenstelling tot menige andere locatie is De Sniep een sfeervolle gelegenheid waar jullie met familie, vrienden en kennissen op een waardige manier afscheid kunnen nemen van je dierbare.

In een intieme sfeer samenzijn

Ook kan je bij ons terecht voor een condoléance na een uitvaartdienst of rouwceremonie in het crematorium of op de begraafplaats. Het is doorgaans erg fijn om na de uitvaart-plechtigheid nog even in een intieme sfeer met familie en vrienden bij elkaar te zijn.
Wij beschikken over meerdere ruimtes waar je zowel voor een klein en intiem samenzijn terecht kan als ook voor een grotere dienst met bijvoorbeeld een uitgebreid lunchbuffet.

Een persoonlijk afscheid

Uiteraard gaan wij graag met jullie om de tafel zitten om een arrangement op maat samen te stellen waarbij wij de wensen respecteren. Er is veel mogelijk; zo kan je bijvoorbeeld de gewenste ruimte persoonlijk aankleden door foto’s en bloemen of lievelingsmuziek te draaien.

De Sniep beschikt over een ruime parkeergelegenheid op eigen terrein en is gunstig gelegen op slechts 5 minuten afstand van crematorium Meerbloemhof en begraafplaats Hoflaan en ca. 10 minuten van begraafplaats Binnenweg.

Uitvaart in Zoetermeer: arrangementen op maat

Wij willen je graag van dienst zijn en geven je hieronder een aantal voorbeelden van onze uitvaartarrangementen, die wij graag voor jullie aanpassen en/of uitbreiden op basis van jullie wensen:

Overnachten is ook mogelijk voor gasten die van verder weg komen

Het is gebleken dat niet altijd alle uitvaartgasten in de directe omgeving wonen, wanneer er een dierbare komt te overlijden. In sommige gevallen komen genodigden zelfs helemaal vanuit het buitenland om afscheid te nemen van de overledene.

Als nabestaande is de zorg voor hen in die periode vlak na het overlijden vaak erg belastend. De Sniep introduceert daarom een speciaal uitvaartovernachtings-arrangement met voordelig tarief van € 60,00 per persoon inclusief ontbijt*.

Door dit uitvaartarrangement heb je geen omkijken naar van ver gekomen genodigden. In overleg met jou of de persoon die de uitvaart verzorgt kan op eenvoudige wijze kenbaar worden gemaakt dat er een overnachtingsmogelijkheid bestaat. De uitvaartgasten regelen vervolgens zelf de boeking van de kamer(s) tegen het gereduceerd tarief.

* gebaseerd op een boeking van minimaal twee personen per kamer en afhankelijk van beschikbare kamers.

Wil je meer weten?

Wij informeren je graag in detail omtrent de mogelijkheden van een uitvaart in Zoetermeer bij De Sniep. 
Neem voor meer informatie contact met ons op.

Menu
Translate »