De Sniep, een sfeervolle uitvaartlocatie

Na het overlijden van een dierbare komen er veel dingen op u af. Eén van die zaken is de uitvaartlocatie. In tegenstelling tot menige aula in uitvaartcentra biedt De Sniep u een sfeervolle uitvaartlocatie waar u, familie, vrienden en kennissen op een waardige manier afscheid kunnen nemen van uw dierbare. (2x en staat raar, eerste ‘en’ weglaten: sfeervolle uitvaartlocatie waar u, familie, vrienden en kennissen etc)

In een intieme sfeer bij elkaar zijn

Ook kunt u bij ons terecht voor een condoléance na een uitvaartdienst of rouwceremonie in het crematorium of op de begraafplaats. Het is doorgaans erg fijn om na de uitvaart plechtigheid nog even in een intieme sfeer met familie en vrienden bij elkaar te zijn.

Wij beschikken over meerdere ruimtes waar u zowel voor een klein en intiem samenzijn terecht kunt als ook voor een grotere dienst met bijvoorbeeld een koffietafel en/of uitgebreid lunchbuffet.

Een persoonlijk afscheid

Uiteraard gaan wij graag met u om de tafel zitten om een uitvaartarrangement op maat samen te stellen waarbij wij uw privacy respecteren. Er is veel mogelijk; zo kunt u bijvoorbeeld deze (de) gewenste ruimte persoonlijk aankleden door foto’s en bloemen neer te zetten of lievelingsmuziek te draaien. Tevens bieden wij u ruime parkeergelegeheid (parkeergelegenheid) op ons eigen terrein.

Door dit uitvaartarrangement heeft u geen omkijken naar van ver gekomen genodigden. In overleg met u of de persoon die de uitvaart verzorgt kan op eenvoudige wijze kenbaar worden gemaakt dat er een overnachtingsmogelijkheid bestaat. De uitvaartgasten regelen vervolgens zelf de boeking van de kamer(s) tegen het gereduceerd tarief.

Uitvaartarrangementen op maat

Wij willen u graag van dienst zijn en geven u hieronder een aantal voorbeelden van onze uitvaartarangementen, die wij graag voor u aanpassen en/of uitbreiden op basis van uw wensen:

Uitvaartarrangement condoleance

ca. 1,5 uur – €14,50 p.p.

Zaalhuur, koffie, thee en frisdrank, luxe koekjes, amandelbroodje en bonbons.

 

Uitvaartarrangement Lunchbuffet

ca. 2 uur – €15,75 p.p.

Zaalhuur, kopje dagsoep, diverse ovenverse broodjes, luxe vleeswaren, zoet beleg, huisgemaakte jam, warm item bv saucijzenbroodje, vers fruit, koffie, thee, melk en karnemelk. Additioneel kunnen wij ook de afkoop van frisdrank en vruchtensap regelen voor €5,00 p.p. extra.

Uitvaartarrangement luxe broodjes lunch

ca. 2 uur – €17,50 p.p.

Zaalhuur, koffie, thee en frisdrank, luxe belegde vers gebakken broodjes 2 p.p.

Uitvaartarrangement Borrel

ca. 2 uur – €19,50 p.p.

Zaalhuur, koffie, thee, drankuitkoop nationale assortiment, borrel- en bittergarnituur.

Uitvaartarrangement Luxe brunchbuffet

ca. 2,5 uur, min 20 personen – €24,50 p.p.

Zaalhuur, Minestronesoep, diverse salades, paté, gerookte zalm en forel, gerookte ham met meloen, pasteitje van kippenragout, huisgemaakte garnalenkroketten, assortiment Franse kazen, sorbetijs.

Overnachten is ook mogelijk voor gasten die van verder weg komen

Het is gebleken dat niet altijd alle uitvaartgasten in de directe omgeving wonen, wanneer er een dierbare komt te overlijden. In sommige gevallen komen genodigden zelfs helemaal vanuit het buitenland om afscheid te nemen van de overledene.

Als nabestaande is de zorg voor hen in die periode vlak na het overlijden vaak erg belastend. De Sniep introduceert daarom een speciaal uitvaartovernachtings-arrangement met voordelig tarief van € xx,xx per persoon*.

Door dit uitvaartarrangement hebt u geen omkijken naar van ver gekomen genodigden. In overleg met u of de persoon die de uitvaart verzorgt kan op eenvoudige wijze kenbaar worden gemaakt dat er een overnachtingsmogelijkheid bestaat. De uitvaartgasten regelen vervolgens zelf de boeking van de kamer(s) tegen het gereduceerd tarief.

* gebaseerd op een boeking van minimaal twee personen per kamer en afhankelijk van beschikbare kamers.

 

Menu
Translate »