WANDELVAKANTIE in Zoetermeer bij LANDGOED de SNIEP – een geweldige wandelvakantie met Hike in Holland

De organisatie Hike in Holland biedt een geweldige 8-daagse wandelvakantie aan onder de naam “Oude Steden en Duinen”. Tijdens deze vakantie zullen jullie u aan het eind van dag 6 bij LANDGOED de SNIEP verblijven waar je lekker bij kan komen van een intensieve dag wandelen.

HikeHolland-markt

Waar gaan we heen?

Je start in Delft, en loopt via Den Haag, door de duinen, bossen, langs bloembollen en polders, en de steden Leiden en Zoetermeer weer terug naar Delft. Gedurende deze reis raak je vertrouwd met de Hollandse historie en bezoek je de interessante steden.

Delft is een oude grachtenstad, waar ook ons koningshuis begraven wordt.

Den Haag is het centrum van onze democratie en ook de juridische hoofdstad van de wereld, met het Vredespaleis als voorbeeld daarvan.

En dan is er nog Leiden, met de oudste Universiteit van Nederland. Je loopt ook langs water, door duinen, polders en parken.

Je zal de natuurlijke charme ervaren van de natuur in Holland en de verscheidenheid van de seizoenen. In de lente zijn er de bloemen en de jonge natuur. In de zomer is de natuur op zijn rijkst. In de herfst zijn er de mooie kleuren en de Hollandse luchten. In de winter is de zee op zijn wildst en zijn er de mooiste vergezichten. Onderweg zie je de vele vogels die deze streek aandoen, en heb je kans om een hert, een vos of een Schotse Hooglander te zien.

Hike in Holland

Wil je meer weten?

Voor meer informatie neem contact op met De Sniep of bezoek de website van Hike in Holland www.hike-in-holland.com/tour/oude-steden-en-duinen.

Menu
Translate »